Aksoy Torna Deniz Motorları Montaj Tamir Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Aksoy Torna Deniz Motorları Montaj Tamir Turizm

Tuzla, İstanbul
Aksoy Torna Deniz Motorları Montaj Tamir Turizm

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Evliya Çelebi Mh. Gani Sk. Nuha San. St. No:30/1, 34944 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 395-2961 ara

Hakkında

Aksoy Torna Deniz Motorları Montaj Tamir Turizm:

Aksoy Torna Deniz Motorları Montaj Tamir Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü torna deniz tekneleri motor takma tamir işleri, deniz motorları ithalat ihracat dahili ticareti. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayri menkulleri iktisat etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek, kiralamak, gayrimenkullerin üzerinde intifa, irtifak ve sükna, gayri menkul mükellefiyeti kat mülkiyeti, kat irtifakı, tesis etmek, devir ve ferağ etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için rehin ve kefalet vermek, rehin ve kefalet almak, rehinleri fek ve kefalet vermek, rehinleri fek ve tadil etmek, temlik etmek. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 453048 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ocak 2001 tarihinde kuruldu. Aksoy Torna Deniz Motorları Montaj Tamir Turizm, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan Üretici. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: aksoytorna.com

Aksoy Torna Deni̇z Motorlari Montaj Tami̇r Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Üretici

Konum

Bu bölümde Aksoy Torna Deni̇z Motorlari Montaj Tami̇r Turi̇zm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.