Argen Otomotiv Mühendisliği Özel Araç İmalat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Argen Otomotiv

Tuzla, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Deri Org. San. Blg. No:, 2 Nolu Giriş Kapıcı Karşısı V-1 Parsel Tuzla, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 394-1725 ara

Hakkında

Argen Otomotiv:

Argen Otomotiv Mühendisliği Özel Araç İmalat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her tip ve kateforideki moturlu ve motorsuz taşıt araçlarının ve bunları oluşturan parçaların mühendislik çalışmaları, tasarlanması, araştırma ve geliştirilmesi, imalatı, tadilatı, ticareti, ithalat ve ihracatı Şirket konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul alabilir gayrimenkuller üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir ipotek alabilir verebilir fek edebilri bunları kiraya verebilir veya satabilir, Şirket konusu ile ilgili her türlü menkul ve nakil vasıtası alabilir fazlası veya ihtiyaç artığı bulunan menkul ve nakil vasıtalarını satabilir menkuul ve nakil vasıtalarını rehin göstermek suretiyle bankalardan ve ücüncü şahıslardan kredi temin edebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 442276 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Temmuz 2000 tarihinde kuruldu. Argen Otomotiv, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan otomotiv. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Argen Otomoti̇v'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • otomotiv
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Argen Otomoti̇v'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

renodan almiş oldugum sıfır aracın iç tasarimin sizın tarafından yabılmiş oldugundan dolayı şikayetim var.aracin koltukları sürgulu kapısı acıkca aracin içinden sesler geliyor yolcularim sen sıfır arac aldıgından eminmisin dıyor siz bu sesler hakkında neler düşünüyorsunuz araçı alalı 1 ay oldu aracı satmayı düşünüyorum ilgililere arz olur...