Demol Mobilya San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Demol Mobilya

Tuzla, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Tuzla Deri Organize Yan San. Yb 24 Parsel Giriş Kat Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 591-0133 ara

Hakkında

Demol Mobilya:

Demol Mobilya San. ve Tic. Ltd. Şirketi

DEMOL kaliteli PVC kenar bandı üreterek ve üstün müşteri hizmeti ile mobilya ve dekorasyon sektörüne 10 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir. Bugün İstanbul Tuzladaki 5000 metrekarelik kapalı alanı bulunan fabrikamızda 7 gün 24 saat üretim kapasitesiyle faaliyetini sürdürmektedir.

Firmamız istenilen ebat ve desenlerde ürettim gerçekleştirebilmektedir. Ürün portföyümüz kalınlık ve genişlikleri ile geniş sert veya esnek sınıflarda, tüm kalite standartlarına uygun, değişik renk ve desenlerde geniş bir yelpazeyi içerir. Teknolojimiz sayesinde müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için PVC kenar bandında, neredeyse her tür üretimi sağlama kapasitesi ve yeteneğine sahibiz. Bugün mobilya sektöründe firmamızın üstün kaliteli PVC Kenar bantları mobilya üreticileri tarafından tercih edilmektedir. Demol yurt içi ve yurt dışı müşterilerinin gereksinimlerini karşılamak için mükemmel bir servis ile uygun fiyatlı, kaliteli ürünler sunabilmektedir.

Firmamız üretiminde Toz PVC yerine Granül PVC kullanmaktadır. Plastik sanayi sektöründe yüksek kaliteli bir hammadde olarak tanımlanan Granül PVC, plastik malzeme üretiminde kullanıldığı zaman daha mükemmel ve kaliteli sonuçların ortaya çıkmasını sağlar. Kalite kontrol ve kalite güvence programlarımız sayesinde kaliteli ürün tutarlığı sağlamaktayız. DEMOL ürün geliştirme ekibi her zaman müşterilerinin ihtiyaç duyacakları özelliklerde ürünler geliştirmek için hazırdır.

Üretim tesislerimizde kalite kontrollü üretim hatları, müşterilerimizin büyüyen kenar bantları ihtiyaçlarını karşılamak için hazırdır. Müşterilerimizin büyümeye ihtiyacına paralel olarak ihtiyaç duyulan taleplerini karşılayabilme kapasitesine sahibiz.
İstanbul Ticaret Odası'na 420685 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Mayıs 1999 tarihinde kuruldu. Demol Mobilya, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan mobilya. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Demol Mobi̇lya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mobilya
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Demol Mobi̇lya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

telefon numarası yanlış,ev çıkıyor,
telefona çıkan bayan çok dertli bu konuda