Enfalt Emülsiyon ve Asfalt Tesisleri Anonim Şirketi

Enfalt Emülsiyon Ve Asfalt Tesisleri A.Ş.

Tuzla, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Organize Deri Sanayi, Yan Sanayi Geliştirme, Pk: 34953, Aydınlı, Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 591-0515 ara

Hakkında

Enfalt Emülsiyon ve Asfalt Tesisleri A.Ş.:

Enfalt Emülsiyon ve Asfalt Tesisleri Anonim Şirketi

Bitümen emülsiyonlarının üretimi, satışı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı, Yol düzenlemesi, yol yapımı, bakım ve tamiri konusunda taahhütlerini üstlenmek, Bitümenli ürünlerin üretimi, karıştırması, modifikasyonu, ithalatı, ihracatı, pazarlaması ve satışı, Bitümenli ürünlerin uygulanması ile ilgili su yalıtımı, inşaat, bakım ve tamir taahhütlerini üstlenmek, Her türlü asfalt ve asfalt katkı malzemesi ve kimyasallarının üretimi ithalat ihracatı pazarlama satış ve ve uygulamasını yapmak, Her türlü su yalıtım ve geoteknik malzemenin imalatını ve uygulamasını yapmak ve yaptırmak, Geotekstil geomemban geokomposit ve geogrid ve vb. geotekstil ürünlerinin üretimi ithalatı ihracatı satışı pazarlaması ve uygulaması, Lüzumlu menkul ve gayrimenkulleri satın almak, kira ile tutmak, kiraya veremk, satamk, rehin ticari işletme rehni ve ipotek de dahil olmak üzere menkul ve gayrimenkullerle ilgili her çeşit ayni ve şahsi hakları iktisap etmek, başkaları lehine bu hakları tesis etmek, bunları tapu kütüğüne ve ilgili sicillerine tescil ettirmek, terkin ettirmek, 3. kişiler için rehin, ticari işletme rehni ve ipotek de dahil olmak üzere bu nevi hakları tesis ve tescil ettirmek; şirket lehine tesis edilen rehin ve ipotekleri fekketmek; bahibi olduğu menkul ve gayrimenkulleri ipotek ve ticari işletme rehni de dahil olmak üzere kendisi veya 3. kişiler adına her ne nam ve şekilde olursa olsun teminat olarak göstermek ve 24. 1. 2006 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 410693 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Aralık 1998 tarihinde kuruldu. Enfalt Emülsiyon ve Asfalt Tesisleri A.Ş., İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan inşaat. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Enfalt Emülsi̇yon ve Asfalt Tesi̇sleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat
  • isfalt - istanbul asfalt fabrikaları
  • firma
  • asfalt
  • yapı
  • yol yapımı
  • şirket
  • inşaat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Enfalt Emülsi̇yon ve Asfalt Tesi̇sleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Saygıdeğer Kemal TATAROĞLU beyefendinin taleb ve istemleri üzerine. Malatya Büyükşehir Belediyesiyle ASFALT konusunda görüşmelerin başlandığını bilgilerinize arzederim...Saygılarımla...Talat ŞAVATA... MALATYA