Gıacomını Unıval Tesisat Armatürleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Giacomini Unival Tesisat Armatürleri

Tuzla, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Aydınlı Mh. Mermerciler Osb, Mermerciler Caddesi, No: 10, Pk: 34953, Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 593-3838 ara

Hakkında

Giacomini Unival Tesisat Armatürleri:

Gıacomını Unıval Tesisat Armatürleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Aşağıda belirtilen ürün ve malzemelerin her türlü mamaul yedek parça ve aksesuarlarının ithali ihracatı dahili ticareti pazarlaması ve üretimi, Elektrik malzemeleri, Elektronik malzemeler, Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir, her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir, Sıhhi Tesisat Malzemeleri ve 23. 9. 2009 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 218803 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Ekim 1985 tarihinde kuruldu. Giacomini Unival Tesisat Armatürleri, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Gi̇acomi̇ni̇ Uni̇val Tesi̇sat Armatürleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • firma
  • şirket
  • sanayi
  • vagon
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gi̇acomi̇ni̇ Uni̇val Tesi̇sat Armatürleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

belliki yurtdışı bir firmanın üretimini gerçekleştiriyorsunuz. sayfada ürettiğiniz hiç bir mamüle ait bilgi nedem yok.. oysa mamüiierirnizi TOKİ gibi kululuşlara pazarlıyorsunuz. Hiç olmazsa ürettiğiniz parçaların kullanımına ait bilgiler yayınlayın..