Mavi Deniz Tuhafiye Ticaret Şehir İçi Öğrenci ve Personel Taş. Market İşletmeciliği Keziban Tarlacı

Mavi Deniz Tuhafiye Ticaret Şehir İçi Öğrenci Ve Personel Taş. Market İşletmeciliği

Tuzla, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Aydıntepe Mah. Bağdat Cad. 39 / B Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Mavi Deniz Tuhafiye Ticaret Şehir İçi Öğrenci ve Personel Taş. Market İşletmeciliği:

Mavi Deniz Tuhafiye Ticaret Şehir İçi Öğrenci ve Personel Taş. Market İşletmeciliği Keziban Tarlacı

Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tuhafiye ürünleri(iğne dikiş, orlon, düğme, fermuar çıtçıt, fisto dantel güpür vb. ) Şehir içi, banliyö ve kırsal alanlarda kara yolu ile personel, öğrenci vb. grup taşımacılığı(şehir içi personel ve okul servisleri vb. )
İstanbul Ticaret Odası'na 861130 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Mart 2013 tarihinde kuruldu. Mavi Deniz Tuhafiye Ticaret Şehir İçi Öğrenci ve Personel Taş. Market İşletmeciliği, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Mavi̇ Deni̇z Tuhafi̇ye Ti̇caret Şehi̇r İçi̇ Öğrenci̇ ve Personel Taş. Market İşletmeci̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

İyi günler sakaryada acılacak olan yeni fabrikanın personel taşımacılığı konusunda bilgi almak istemiştik. biz sakaryada çetinler tur olarak öğrenci ve personel taşımacılığını 2000 senesinden itibaren profosyonel anlamda yapmaktayız .arac portföyümüz geniş olup araclar kendimizindir.fabrikanın acılacağı 3 organize sanayi bölgesinde 3 büyük kuruluşun personel hizmetini vermekteyiz.bu konuda sizinle konuşmak isteriz. saygılarımla ÇETİNLER TUR. 05323516998