Metop Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Metop Elektrik

Tuzla, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Orta Mah. 30. Ağustos Cad. No:51 Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 311-4695 ara

Hakkında

Metop Elektrik:

Metop Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Elektrik malzemeleri imalatı, ithalat, ihracat ve dahili ticaret, konu ile ilgili makine tesis ve teçhizatı, patent, ihtira beratı ve marka gibi hakları iktisab etmek, bu hakları kendi namına tescil ettirmek, icabında devretmek, kiralamak veya üçüncü şahısların istifadesine tashih etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 184752 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Şubat 1982 tarihinde kuruldu. Metop Elektrik, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Metop Elektri̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

elektrik sektöründe 8 yıllık satıs ve pazarlama deneyımıne sahıbım.dogu ve guneydoguda aktıf pazarlama ve satış elemanlıgı yaptım.ayrıca iç anadolu ve akdenız bolgelerındede pazarlama ve satış yaptım.fırmanızda eleman ihtıyacınız varsa.lutfen tarafıma bıldırmenızı saygılarımla rıca ederım.çalıştıgım bolgeler.(DİYARABAKIR,ŞANLIURFA MARDIN,ŞIRNAK,VAN,MUŞ,BİNGÖL,MERSİN,ADANA,MARAŞ,HATAY,İSKENDERUN,VİRANŞEHIR,KIZILTEPE,CEYLANPINAR,SİVEREK,HİLVAN,TARSUERDEMLİ,KIRIKHAN,BÖLGELERINDE TOPLAMDA 400 MÜŞTERİ PORTFÖYÜNE SAHIBIM BILGINIZE ARZ OLUNUR.