Stahl Kimya San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Stahl Kimya

Tuzla, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: İstanbul Org. Deri San. Bölg. Kazlıçeşme Cad. No:47 R2 Özel Prs Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 394-2686 ara

Hakkında

Stahl Kimya:

Stahl Kimya San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Türküye Cumhuriyetinin ilgili yasal düzenlemelerine uygun olmak kaydı ile her türlü deri sanayii ve ayakkabı finisaj ve esnek kaplama sanayii ile ilgili ürünler ve kimyasal ürünler ile derinin işlenmesi ve renklendirilmesi ile ilgili ve dabaklama sanayiine yönelik her türlü ürünlerin ve kimyasal ürünlerin ve aynı kapsamdaki stahl ürünlerinin ithalatı ihracatı her türlü ticareti mümessilliği promosyonu üretimi ile faaliyet konuları ile ilgili yeni ürünlerin tasarımı ve yine faaliyet konuları ile ilgili ticari ve teknik destek verilmesi iş ve hizmetleriyle iştigal edecektir ve, Faaliyet konuları ile ilgili olmak kaydı ile her türlü menkul mallara ve gayrimenkul mallara tasarruf edebilir, gerektiğinde bunları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, terhin ya da ipotek edebilir ve her türlü ayni hakkı tesis edebilir, rehin ya da ipotekleri ve diğer takyidatları fek edebilir. Üçüncü şahıslara ait menkul ve gayrimenkul malları dahi şirket lehine teminat olarak gösterebilir ve bu mallar üzerinde her türlü ayni hakları iktisab edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 529338 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Temmuz 2004 tarihinde kuruldu. Stahl Kimya, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Stahl Ki̇mya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

STAHL KİMYA SAN VE TİC LTD ŞTİ

3-6 MAYIS 2017 tarihinde düzenlenecek AYSAF 18. ULUSLARARASI AYAKKABI VE YAN SANAYİ FUARI biz de firmanıza bir tasarım yapmak isteriz. Yurtiçi ve Yurtdışı katılım yapacağınız tüm fuarlarda Özel Fuar Stand tasarımı çalışmalarımızla çözüm ortağınız olmak istiyoruz.

Fuar stand tasarımı; firmaların ve ürünlerin kendilerini sergilediği en etkili vitrin işlevi görmekte ve marka imajının akılda kalması için kilit rol oynamaktadır. Seçilen malzeme ve tasarım yöntemiyle ürünün, ziyaretçi üzerinde kalıcı bir etki yaratacak şekilde tasarımlarını gerçekleştiren Yeditepe Stand Uygulama Tasarım, fuarınızın maksimum düzeyde verimli geçmesine katkıda bulunmaktadır. Firmanızın imajını doğru anlayan ekibimizle birlikte, bünyemizde bulunan atölyemizde kendi üretimimiz ile yapacağımız stand çalışmalarımızla tarafınıza yardımcı olmak isteriz.



REFERANSLARIMIZ:
CROWNE PLAZA FLORYA, İSTANBUL AKVARYUM, ELAZIĞ STANDI, BREZİLYA STANDI, IP HOTEL, GOLDEN BAY TOUR, MUHTAROĞLU GROUP, ROZA MATBAACILIK, DELTA MÜMESSİLLİK, BTS MATBAA, GEBERİT, VİDEOFON, TAVİLLER AŞ, ADAGROUP, AKAL MAKİNA, MARMARA BİRLİK, KROMMED PASLANMAZ, POLİN YAPI, ROZA MATBAACILIK, DELTA MÜMESSİLLİK, BTS MATBAA, GEBERİT, VİDEOFON, PUTZMEİSTER MAKİNE, ASSA ABLOY, AKGÜN SERAMİK, TAVİLLER AŞ, ADAGROUP, AKAL MAKİNA, MARMARA BİRLİK, TETAŞ, AKYAZI, ALMER, ALPSAN, ANGORA TARIMSAL, ARCAN MAKİNA, SYSTEM CLEAN, ARI MOBİLYA, ARİES ENERJİ, ATAMANLAR, AUTO KAYNAK, AVANTAJ MAKİNA, A ve A ENDÜSTRİYEL TEKNOLOJİ, AYDIN İNŞAAT, BAKIN TARIM ÜRÜNLER, BULUŞ OTO, ÇAĞRI ENDÜSTRİ, ÇÖZÜM MAKİNA, DAYEL DİESEL, DEMSA GENETİK, DENTAL, DEPAR MOTOR, DİKO MARİNE, DOĞAN AYDINLATMA, DÖNMEZ VARİL, DOYLE, DTS TRANSFORMATÖR, DUYAR KİMYA, EBRO ARMATUREN, EKİN GRUP, EKOMAK, ELEMENT, ENERPRO, ENİSOLA, ERİMAS ASANSÖR, GİRSAN, GMD STONES, HİPOMAK AMBALAJ, HSK HİDROLİK SİSTEM
ve daha bir çok firmanın standları tarafımızca, bünyemizde bulunan atölyemizde kendi üretimimiz ile yapılmış çalışmalardır.

Firmamızı, tasarım ve uygulamalarımızı daha detaylı incelemeniz için www.yeditepestand.com.tr web sitemizinde, ziyaret etmenizi rica ederim.
Birol ERDEM
birol@yeditepestand.com.tr
0530 313 9482
Ticari iş birliğimizin başlaması dileğiyle, mutlu günler…Sevgiler, Saygılar.