Süpermarket

A101 İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü (Avrupa Yakası 2)

Avcılar, İstanbul
A101 İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü (Avrupa Yakası 2)

29 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Cihangir, Ormanlı Cd. No:5, 34315 Avcılar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 886-4505 ara

Hakkında

A101 İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü (Avrupa Yakası 2): A101 İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü (Avrupa Yakası 2) İstanbul, Esenyurt ilçesinde bölge müdürlüğü, gıda, market. A101 İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü (Avrupa Yakası 2), İstanbul, Avcılar ilçesinde yer alan süpermarket. Bu mekan toplam 29 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.a101.com.tr

A101 İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü (Avrupa Yakasi 2)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde A101 İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü (Avrupa Yakasi 2)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

200 daireli bitmiş projemizde market yerimiz mevcuttur ilgilinize 05333048682


selamun aleykum hayırlı akşamlar ben gün marketinize alış veriş yapmaya gittim ve marketin de devaimi müşterisiyimdir.Çocuklarımla zeytinburnu Kiptaş evler inin altındaki markette alış veriş yaparken çocuğun afedersiniz çişi geldi sıkıştı personele Ricada bulundum yasak dedi mağaza müdürünü emri Var dedi Müdürüne söyledik yasak dedi çocuk için ısrar etmemize rağmen yinede anlayışsız davrandı bir mağaza müdür ün anlışsızlığına şaşırdım sinirlendim koşarak yantaraf ta simit sarayına rica ettik ne demek dediler sağolsunlar müşteri memnuniyeti sadece ucuzluk temizlik ten ibaret değildir. bayan müdür hakkın da gerekli işlemlerin yapılmasını <İnsanlık namına sizden rica ediyorum.şimdiden Teşükkülerimi sunarım.KEMAL YÖRÜBAŞ TEL 0535 319 85 17


Halide Edip ADIVAR mAH.Melik şah Sok. bulnan marketinizin Forklif seslerinden Apartman sakinleri rahatsızlığını defalarca yetkililerinize bildirmesine rağmen hiç bir önlem alınmamış olup gürültü devam etmektedir.Sizlerin insan sağlığı üzerindeki duyarlılığınız bumudur.


lütfen çalıştırdığınız elemanları daha seçici olarak alınız. özellikle güneşli şubenizdeki elemanları