Akortek Bilişim Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Akortek Bilişim

Tuzla, İstanbul
Akortek Bilişim

164 kişiden %72'si beğendi (3.6)

İletişim bilgileri

Adres: Orhanlı, Orta Mah, Mümtaz Sk. No:10, 34956 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 207-1036 ara

Hakkında

Akortek Bilişim:

Akortek Bilişim Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü her marka bilgisayar ve donanım otomasyon ve telekomünikasyon isstemleri elektronik ve mekanik saatler elektronik cihaz ve yedek parçaları elektrik ve elektronik sanayi ürünleri toptan ve perakende alım satımı ihracatı ithalatı pazarlaması işlerini yürütür ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 625928 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Mayıs 2007 tarihinde kuruldu. Akortek Bilişim, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan bilgisayar mağazası. Bu mekan toplam 164 oy üzerinden 3.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Bilgisayar mağazası. Bu bilgisayar mağazası için 164 kişi oy kullandı ve ortalama 3.6 puan aldı.

Web site adresi: www.akortek.com

Akortek Bi̇li̇şi̇m'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Bilgisayar mağazası

Konum

Bu bölümde Akortek Bi̇li̇şi̇m'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bu firma sahtekar akortek bilgisayar.
numaralarına asla cevap vermiyor. maillerede cevap vermiyor .
eğer ürününüz arızalı çıkarsa yandınız . insan gibi 3 kuruş fazla verin telefon numarasını bir insan açan firmadan mal alın


merhaba 22.01.2014 tarihinde dark evopad R9722 tablet aldım. sorunum şarj giriş yerinde sorun oldu. şarj etmiyor. ne yapmamlazım. teşekkürler.


Sayın yetkililer,üzülerek belirteyim ki sizler işlerinizi düzgün ve tüketici yasaları çerçevesinde yapmış olsaydınız,bizde bu hoş olmayan firma karakterinizi kamuoyuyla paylaşmasaydık.Almış olduğumuz ürününüz (Dark Evopad 9718 9" tablet) 4 ay ara ile 2. kez teknik servisinize gönderilmiş teslim belgesi tarafımıza ulaşalı 20 gün olmasına rağmen tarafınızdan hiç bir bilgi verilmediği bunun üzerine o 850 207 10 36 nolu hiçbir işe yaramayan iletişim numaranızı ta 4 kez her defasında 11 er dakika bekletilerek sıranız 4.,sıranız 3. sıranız 2,1 diyen telesekreteriniz tam bize sıra geldiğinde nedense 4 kez arka arkaya ve her defasında 11 er dakika aynı süreden sonra kendi kendine suratımıza kapanıveriyor.Müşteri sorumluluğu olan bir firma buna çok dikkat eder.Sizler makinayı kurmuşsunuz,ayarlamışsınız,kimse olmasada sizin proğramlamanıza göre hareket ettiriyorsunuz.Peki bu durumda biz hayatımızda yanılıp,bir kez markanızı almış olmanın talihsizliğini ne yazık ki bundan sonra ki alışlarımızda içlerine altın döşeyip bedava promosyon yapsanız almayacağız.Ve bu yazdığım tüm bilgileri bilinen tüm sanal alem yollarını kullanarak tüketicileri bilgilendireceğimizi takip edebilirsiniz.Başta twetter,facebook,Donanım haber,Türkform,Linkedin ve şikayet var sitesinde izleyebilirsiniz.Ürün satıldıktan sonra müşteri dışlanmaz.Verdiğiniz iletişim bilgileri sizin ciddiyetinizi gösteriyor.Oda sizde maalesef yokmuş bunu gördük.Şikayet var.com sitesinde zaten oldukça ön sıralardasınız belki sizin anlayışınıza göre bir şikayetin hiç bir değeri olmayabilir ama Türk kamuoyunda çok şey kaybettiğinizi ürün satış istatisliklerinizi yaptığınız toplantıda çok net görürsünüz.


hepsiburada.com dan dark 150 rangemax usb 2.0 kablosuz adaptör aldım masa üstü bilgisayarıma kurmaya çalıstım son aşamaya geldiğinde bağlanmıyor hata veriyor bir-iki bilgisayar programcısıma götürdüm ürün arızalı dediler ne yapmalıyım?