Anadolu Hipermarket İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Anadolu Hipermarket

Kağıthane, İstanbul
Anadolu Hipermarket

441 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Nurtepe, Sokullu Cd. No:75, 34406 Kâğıthane/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 321-2444 ara

Hakkında

Anadolu Hipermarket:

Anadolu Hipermarket İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü gıda ve ihtiyaç maddelerini almak satmak gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak işletmek kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 569298 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Kasım 2005 tarihinde kuruldu. Anadolu Hipermarket, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan bakkal. Bu mekan toplam 441 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Bakkal. Bu bakkal için 441 kişi oy kullandı ve ortalama 3.8 puan aldı.

Anadolu Hi̇permarket'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Bakkal

Konum

Bu bölümde Anadolu Hi̇permarket'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

.com.net.den


Sayın hipermarket yetkilileri İstanbul Gaziosmanpaşa Ordu cad. Dörtyol mevkiinde 500m2 üst+ 500m2 alt olmak üzere 1000m2 ana cadde üzerinde, otobüs ve minibüs durağı karşısı , yol ağzı pazar girişi olan İnşaatımızın dükkanı satılacaktır.Bölgemiz içinde ender bulunan büyüklükteki dükkanımızı değerlendirmeniz dileğiyle bilginize sunulur.
ÜÇLER İNŞAAT DEK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Tel - fax: 02124183563 Tuncay Baran cep:0532 698 17 30
E mail: tuncaybaran@msn.com

Not: İnşaatımız hafriyat aşamasındadır.


Mrb. Öncelikle market olarak temiz bir ortama sahipsiniz tebrik ederim. Yalnız size kasap reyonunda calısan arkadasın bırıyle olan sıkıntımı ve saygısızlıgını anlatmak ıstıyorum. 11 ekim 2010 saat 14 30 cıvarı fırmanıza geldım ve kasap reyonundan almak ıstedıgım urun ıcın sıraya gırdım. Sıramı bekledım ve bana sıra geldı arkadas sıranın bana geldıgını farketmemıs olabılır bu cok dogal ama ben ıkaz ettıgım halde bana uzatma kelımesını kullanması benı cok rahatsız ettı ve benım sınırlenmeme sebep oldu. Şunu bılınkı o anda şikayet etmek ıstemedım ekmegınden olsunda ıstemedım ama ben bu durumdan cok rahatsız oldum. Bu durumda sızın gerekenı yapacagınıza ve musterı memnunıyetı sozunu yerıne getırecegınıze ınanıyorum. Ayrıca guleryuz sızın ıcın fırmanın en onemlı kurallarından bırı olması gerektıgıne ınanıyorum. Gerekenı yapacagına emınım tsk. ederım.