Okul

Aydınkent İlkokulu Ve Ortaokulu

Başiskele, Kocaeli
Aydınkent İlkokulu Ve Ortaokulu

14 kişiden %74'si beğendi (3.7)

İletişim bilgileri

Adres: Aydınkent, Eşref Bitlis Cd. No:55, 41190, 41190 Başiskele/Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 346-7374 ara

Hakkında

Aydınkent İlkokulu Ve Ortaokulu: Yuvacık Aydınkent İlköğretim Okulu Kocaeli, Başiskele ilçesinde okul, ilkokul. Aydınkent İlkokulu Ve Ortaokulu, Kocaeli, Başiskele ilçesinde yer alan okul. Bu mekan toplam 14 oy üzerinden 3.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Aydinkent İlkokulu ve Ortaokulu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Aydinkent İlkokulu ve Ortaokulu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

BEN BIR ÇALIŞAN ANNE BABANIN KIZIYDIM ...NE ZAMANKI OKULLUMUZDA BIR VELI TOPLANTISI OLSA CALIŞAN BIR ANNENIN KIZI OLDUGUM ICIN HIC SIKINTISINI YAŞAMADIM ÇÜNKİ OKULLAR BUNA GOREYDI YANI PAZAR GUNU YAPILAN BIR VELI TOPLANTISINDA ÇALIŞAN BIREYLERIN ÇOCUKLARININ OKUL TOPLANTISINA GELMEME GIBI BIR DURUM YOKTU. BIZDE MUTLUYDUK BIZIMLE ILGILENILIYOR DIYE .....AMA ŞİMDİ VELI TOPLANTILARI HAFTA İÇİ OLUP HEM BIZ ÇALIŞANLAR HEMDE KÜÇÜK BİREYLERIMIZN DIGER ARKADASLARININ ANNE BABABALRI GELIYOR NEDEN KENDISININ KI GELMIYOR DIYE MUTSUZ OLUYOR HEMDE AILELER ÜZÜLÜYOR BUNA BIR ÇARE BULMANIZI RİCA EDIYORUM..ÖZEL SEKTORLERIN BU TOPLANTI OLAYLARINI İZAH ETMEKTE KOLAY DEGIL.. BİZİM GİBİ ÇALIŞAN AİLELERINDE BU KONUDA GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDERIM ..