S. S. İstanbul Ayakkabı ve Mal. Toptan Ticaret Depolama ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (aymakooperatifi)

AYMAKOOP Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi

Başakşehir, İstanbul
AYMAKOOP Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi

1,975 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Sosyal Tesis Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesi No: 20 D:A BLOK Kat:2, 34490 Başakşehir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 549-5660 ara

Hakkında

AYMAKOOP Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi:
Amacı ortaklarının işyeri ihtiyaçlarını karşılamaktır. Arsa ve arazi satın alır, birleştirir, imar planına uygun biçimde böldürerek altyapı, plan, proje ve maliyet hesapları hazırlar ve ortaklarına toplu işyeri yaptırır. Yaptırılan işyerlerinin mülkiyetini bu ana sözleşmede yazılı esaslara göre ortaklarına aktarır, Yukarıdaki fıkralardaki yazılı hususları sağlamak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalarda bulunabilir menkul ve gayrimenkulleri iktisap eder kiralar kiraya veir satar ve benzeri tasarruflarda bulunur ayni haklar tesis eder ve 23, 3, 2005 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler. AYMAKOOP Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan ayakkabı mağazası. Bu mekan toplam 1,975 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Ayakkabı mağazası. Bu ayakkabı mağazası için 1,975 kişi oy kullandı ve ortalama 3.9 puan aldı.

Web site adresi: www.aymakoop.com.tr

Aymakoop Ayakkabicilar Sanayi̇ Si̇tesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Ayakkabı mağazası

Konum

Bu bölümde Aymakoop Ayakkabicilar Sanayi̇ Si̇tesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.