BAKLAVACI GÜLLÜOĞLU GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Baklavacı Güllüoğlu - Genel Merkez

Kağıthane, İstanbul
Baklavacı Güllüoğlu - Genel Merkez

973 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez, Hasbahçe Cd. No:36, 34528 Kâğıthane/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 321-3434 ara

Hakkında

Baklavacı Güllüoğlu - Genel Merkez:

BAKLAVACI GÜLLÜOĞLU GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Her türlü un ve undan mamul tatlı(baklava ve tatlı çeşitleri), börek gibi maddeleri, süt ve sütten mamul dondurma, kaymak, şeker ve şekerden mamul lokum, şekerleme gibi yiyecek Maddeleri imalatı alımı, satımı, ihracatı ve ithalatını yapmak Şirket iştigal konularının gerçekleşmesi için nakil vasıtaları iktisap etmek adına tescil ettirmek işletmek kiraya vermek kiralamak ihtiyaç fazlasını satmak şirket maksadına erişmek için gereken makine tesis bina vesaire gibi menkul ve gayrimenkul malları satın almak bu gayrimen kulleri satmak devretmek bunların üzerinde ipotek tesis etmek teminat göstermek inşaat yapmak şirket konuları ile ilgili olan alameti farika marka ihtira beratı lisans know- how patent imtiyaz gibi gayri maddi hakları iktisap etmek kiralamak ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilmek şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gerçek ve tüzel kişi 3. şahısların borçlarına kefil olmak gayrimenkuller üzerinde gerçek ve tüzel kişi 3. şahısların borçlarına teminatı teşkil etmek kaydıyla her türlü şekilde ipotek tesis etmek anasözleşmesinde ve 4. 7. 2011 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 492298 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Şubat 2003 tarihinde kuruldu. Baklavacı Güllüoğlu - Genel Merkez, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan restoran. Bu mekan toplam 973 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Restoran. Bu restoran için 973 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Web site adresi: www.gulluoglu.com

Baklavaci Güllüoğlu - Genel Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Restoran
  • Tatlı Dükkanı
  • Fast food lokantası
  • Paket servis restoranı
  • Türk restoranı

Konum

Bu bölümde Baklavaci Güllüoğlu - Genel Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.