Bindem İnşaat Taahhüt Tekstil Otomotiv Gıda ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Bindem İnşaat

Tuzla, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Aydınlı Mh. Dersaadet Caddesi, No: 51 / B, Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 393-2671 ara

Hakkında

Bindem İnşaat:

Bindem İnşaat Taahhüt Tekstil Otomotiv Gıda ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrik inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Şirket yurtiçi ve yurt dışı inşaat taahhüt ve ticari işleri, bu tür işlerin alımı, satımı, devri ve komisyonculuğu ile ilgili işlerle uğraşabilir. Konusu ile ilgili her türlü ihalelere iştirak edebilir. İnşaat taahhüt işleri yapabilir başkalarına ihale edebilir. Müteahhitlik ve karnesi kiralayabilir satın alabilir. Bu tür işler için menkul, gayrimenkul, hak ve mallar üzerine rehin ve ipotek tesis edilebilir ve verebilir. Şirket faaliyetleri için lüzumlu her türlü gayrimenkul ve gayrimenkul hükminde hakları her çeşit menkul malları ve gayrimenkul üzerindeki her çeşit aynı ve şahsi her türlü hakları satın alabilir iktisap, devir veya temlik edebileceği gibi elden çıkarabilir. Şirketin işleri için lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul mallar ile hak ve tesisler üzerinde şirket için rehin ve ipotek verebilir. Kabul edebilir hak ve alacakların temini ve tahsili için ayni ve şahsi her türlü teminatı verebilir gösterebilir alabilir. Menkul ve gayri menkul haklar ve kat mülkiyetleri tesis edebilir. ve 20. 1. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 392165 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Mart 1998 tarihinde kuruldu. Bindem İnşaat, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan inşaat. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.bindeminsaat.com.tr

Bi̇ndem İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bi̇ndem İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

karabey şirketler grupundan berdar kaygalak GENEL TEMİZLİK HİZMETLERİ İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK ÇECRE DÜZENLEME PEYZAJ SİTE YÖNETİMİ iletişim 0507815 37 08