Cevahirler İnşaat Taahhüt Turizm İşletme ve Ticaret Anonim Şirket Cevahir Otel İstanbul Asya Şubesi

Cevahirler İnşaat Taahhüt Turizm İşletme Ve Ticaret Anonim ޞirket Cevahir Otel İstanbul Asya ޞub

Tuzla, İstanbul
Cevahirler İnşaat Taahhüt Turizm İşletme ve Ticaret Anonim ޞirket Cevahir Otel İstanbul Asya ޞub

39 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Orta, 34953 Aydınlı-kosb/Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 500-0000 ara

Hakkında

Cevahirler İnşaat Taahhüt Turizm İşletme ve Ticaret Anonim ޞirket Cevahir Otel İstanbul Asya ޞub:

Cevahirler İnşaat Taahhüt Turizm İşletme ve Ticaret Anonim Şirket Cevahir Otel İstanbul Asya Şubesi

Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina, konut, prefabrik konut, tatil sitesi, spor tesisleri, turistik tesisler dinlenme ve eğlenme tesisleri, sanayi siteleri, otel, motel, okul, hastane, işhanı, fabrika, sinema, tiyatro, opera tesisleri, petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte yapılar, yol, köprü yat limanı, tünel, sulama ve içme suyu tesisleri, kanalizasyon, baraj ve diğer tesislerin inşaatını yapmak, bu konularda yapı taahhütlerinde bulunmak, kat karşılığı inşaat yapmak, yukarıda belirtilen işleri ve tahhütleri gerekk tek başına ve gerekse ortaklıklar kurarak üstlenebilir.
İstanbul Ticaret Odası'na 848232 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Aralık 2012 tarihinde kuruldu. Cevahirler İnşaat Taahhüt Turizm İşletme ve Ticaret Anonim ޞirket Cevahir Otel İstanbul Asya ޞub, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan sanayi bölgesi. Bu mekan toplam 39 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.iayosb.com

Cevahi̇rler İnşaat Taahhüt Turi̇zm İşletme ve Ti̇caret Anoni̇m ޞİrket Cevahi̇r Otel İstanbul Asya ޞUb'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Sanayi Bölgesi

Konum

Bu bölümde Cevahi̇rler İnşaat Taahhüt Turi̇zm İşletme ve Ti̇caret Anoni̇m ޞİrket Cevahi̇r Otel İstanbul Asya ޞUb'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.