Clear Channel Tanıtım ve İletişim Anonim Şirketi

Clear Channel A.Ş. Türkiye Genel Müdürlük

Sarıyer, İstanbul
Clear Channel A.Ş. Türkiye Genel Müdürlük

1,253 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Maslak, Büyükdere Cd. No:233, 34485 Sarıyer/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 305-1000 ara

Hakkında

Clear Channel A.Ş. Türkiye Genel Müdürlük:

Clear Channel Tanıtım ve İletişim Anonim Şirketi

Yürürlükteki ithalat, ihracat rejimleri ve ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında televizyon, gazete, dergi, sinema, video sistemi, basılı malzemeler, hediyelik eşya, bez afişler, açık hava reklam panoları, toplu taşıma araçları reklam panoları ve yerlerinin kiralanması, bina duvarları ile nakil vasıta araçlarında reklam panoları, kuleleri, otobüs durakları, metro istasyonları ve pazarlanması spor sahaları ve benzeri mecralara reklam panosu pazarlanması ve yayımlanmasını sağlamak, tanıtma, tasarım, uygulama, iletişim, halkla ilişkiler, pazarlama, araştırma danışmanlık, fuarlara katılma iş ve işlemleri ile iştigal edilmesi İştigal konusu ile ilgil olarak taşınabilir taşınmaz mal satın almak bunları işletmek kiraya vermek satmak başkalarına ait taşınabilir taşınmaz malları ipotek ve kendi üstüne tescil ettirmek bunlar üzerinde doğmuş olan her türlü hakları iktisap etmek, Şirketin borç ve alacaklarına teminat olacak ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve vermek ve şirketin 25. 8. 1999 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 316583 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Temmuz 1994 tarihinde kuruldu. Clear Channel A.Ş. Türkiye Genel Müdürlük, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan otel. Bu mekan toplam 1,253 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Otel. Bu otel için 1,253 kişi oy kullandı ve ortalama 4.5 puan aldı.

Web site adresi: www.hilton.com

Clear Channel A.Ş. Türki̇ye Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Otel
  • Yemek salonu
  • Konferans Merkezi
  • Etkinlik mekânı
  • Spa
  • Düğün Planlamacısı
  • Düğün Salonu

Konum

Bu bölümde Clear Channel A.Ş. Türki̇ye Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.