Deteks Kimya Sanayi Anonim Şirketi

Deteks Kimya Sanayi A.Ş.

Tuzla, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İstanbul Deri Osb, Kumpas Caddesi, No: 24 (ö1-1 Özel Parsel), Aydınlı, Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 394-0240 ara

Hakkında

Deteks Kimya Sanayi A.Ş.:

Deteks Kimya Sanayi Anonim Şirketi

Her türlü kimyevi maddelerin mali, toptan ve perakende alım ve satımı, ithal ve ihracı. Şirketin iktisadi maksat ve konusunun gerektirdiği bilcümle ticari, sınai vesair muamele ve işler ile ithalat ve ihracat. Her nevi tavassut ve taahhüt işleri, mümessillik ve acentelik faaliyetleri Şirket menkul ve gayrimenkul kıymet ve malları da tesahüp ve tasarruf edebilir, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi haklar ve tahditler koyabilir, bunları fek ve ref eyleyebilir. Şirket menkul kıymetler ve gayrimenkul malları sınai ve iktisadi mülkiyet mevzuuna giren maddi ve manevi bütün menfaatları ve gayrimaddi bilcümle hakları da alıp satabilir, lehine tescillerini talep edebilir, bu mevzuda gerekli bütün tasarruflarda bulunabilir Şirket işleri dolayısıyla hakiki ve hükmi şahısların menkul ve gayrimenkul mallarını teminat göstermeleri hallerinde rehin ve ipotek alabileceği gibi tasarruf hakkına sahip olduğu mal ve kıymetleri rehin ve ipotek de edebilir. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 93758 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Mart 1967 tarihinde kuruldu. Deteks Kimya Sanayi A.Ş., İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Deteks Ki̇mya Sanayi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • kimya
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Deteks Ki̇mya Sanayi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

www.demiroglunakliyat.com.tr