Ericsson Telekomünikasyon Anonim Şirketi

Ericsson Türkiye - Ericsson Telekomünikasyon A.Ş.

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 61, Uso Center, Kat: 1-4-5-6-7-10-15, Pk: 34398, Maslak, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 335-9800 ara

Hakkında

Ericsson Türkiye - Ericsson Telekomünikasyon A.Ş.:

Ericsson Telekomünikasyon Anonim Şirketi

Telekomünikasyon şebekeleri malzemeleri ile bunların mühendislik, projelendirme, geliştirme, üretme, tesis, montaj ve bakım işlerini gerçekleştirmek. Telekominikasyon malzeme ve mamullerinin dahili ticaretini yapabileceği gibi bunları ithal ve ihraç edebilir. Acentalık, komisyonculuk, mümessillik ve bayilikler alabilir veya verebilir Şirket amaç ve konusunun gerçekleştirilmesi kapsamında olmak üzere her türlü menkul ve gayrimenkul edinebilir blunları devir ve ferağ edebilir borçlarının teminatı olarak menkulleri üzerinde rehin ile gayrimenkulleri üzerinde ipotek tesis ve fek edebilir alacaklarının teminatı olarak her türlü kefalet rehin ve ipotek alabilir ve bunları fek edebilir ve 14. 7. 1988 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 227347 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Eylül 1986 tarihinde kuruldu. Ericsson Türkiye - Ericsson Telekomünikasyon A.Ş., İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Eri̇csson Türki̇ye - Eri̇csson Telekomüni̇kasyon A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • yazılım
  • telekomünikasyon
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Eri̇csson Türki̇ye - Eri̇csson Telekomüni̇kasyon A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.