müdürlüğü

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü

Dinar, Afyonkarahisar
Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü

8 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: 03402 Alacatlı/Dinar/Afyonkarahisar Haritayol tarifi

Telefon: +90 (242) 334-7700 ara

Hakkında

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü: Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü Antalya, Kepez ilçesinde türkiye cumhuriyeti karayolları, karayolları, kurum. Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Dinar ilçesinde yer alan müdürlüğü. Bu mekan toplam 8 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Karayollari 13. Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Karayollari 13. Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın şenol bey yeni cevre yollarının durumu ne oldu calışmalar nezaman başlayacak hatırlarsanız 2016 expo, yetişecek demiştiniz malisef 2015.deyiz sayın müdürüm.Bir acıklama,da bulunursanız menmun oluruz saygılarımla.


Bizler alanya d400 karayolu üzerinde ikamet etmekteyiz. başüstü levhalarının ve mobese kameralarının bağlı bulundugu orta refüj üzerinde daha önce bulunan vede kapatılan nizami olmayan hemzemin geçidinin (tosmur belediye önü ,koçtaş önü, oba pazar önü ) örneklerinde oldugu gibi ışıklı levha vede yol çizgi boyalarıyla düzenlenerek açılmasını ,yolun her iki tarafında bulunan otobüs duraklarına saglıklı bir şekilde geçmemizi saglamanızı arz ederim.not:talebimin sonucunun tarafıma bildirilmesini rica ederim.


sayın müdürüm antalyanın cevre yolundaki trafik sıkıntısını bitirecek olan kuzey çevre yolu
projeniz,ihaleniz,yolun yapımına nezaman başlanacğı nezaman bitirilecegini ögrenebilirmiyiz
gercekten trafik artık bunaltıyor bu konuda bizleri bilgilendirirseniz menmun oluruz
teşekkür ederim