Dada Ev Aletleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Kediler Kağıt Kırtasiye Ürünleri

Beylikdüzü, İstanbul
Kediler Kağıt Kırtasiye Ürünleri

567 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Barış, Ada Çiftliği Cd., 34520 Beylikdüzü/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 876-8900 ara

Hakkında

Kediler Kağıt Kırtasiye Ürünleri:

Dada Ev Aletleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü kağıt, kırtasiye mamul yarı mamul ve hammaddesinin alım satım ve imalatını yapmak Şirket maksat ve mevzuunu gerçekleştirmek için gayrimenkul satın almak satın alınan gayrimenkuller üzerinde bina inşa edip tesis kurmak yine amaç ve mezunun tahakkuk için gayrimenkulleri kiralamak, Şirket maksat ve mevzuunun tahakkuku için zımmında para ve istikraz edebilir bu cümleden olmak üzere kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir ve özellikle mal varlığı dair menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde alacakları lehinde rehin ve ipotek tesis edebilir veya alacağı karşılığında ahardan ipotek ve rehin alabilir işbu ipoteklerin terkinini talep edebilir ve şirketin 3. 12. 2007 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 480503 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ağustos 2002 tarihinde kuruldu. Kediler Kağıt Kırtasiye Ürünleri, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan fırın. Bu mekan toplam 567 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Fırın. Bu fırın için 567 kişi oy kullandı ve ortalama 3.9 puan aldı.

Kedi̇ler Kağit Kirtasi̇ye Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Fırın

Konum

Bu bölümde Kedi̇ler Kağit Kirtasi̇ye Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.