kurum

Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Keskin, Kırıkkale

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozkurt Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 7 Keskin, Kırıkkale Haritayol tarifi

Telefon: +90 (318) 515-3069 ara

Hakkında

Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kırıkkale, Keskin ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırıkkale, Keskin ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: kirikkale.meb.gov.tr

Keski̇n İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • milli eğitim müdürlüğü
  • ilçe milli eğitim müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Keski̇n İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın milli egitim yöneticileri keskin imam hatip lisesinde okumakta olan oglum enes hazar altınok imam hatibe baglı bulunan yurtta kalmakta idi. bu yurtta bulunan bir ögrenci tarafından çok kötü dövülmüş tür oglumun burnunda kırık olup ameliyat edilmiş olup bir dişinin kırık olup v.s şiddete maruz kalmıştır olay adli vakadır. bu yurttan sorumlu müdür ve olayın oldugu saat te bulunması gereken ögretmenler olayın oldugu saat te yurtta bulunmadıkları ve çocugumun darp e magruz kaldıgı için yurt yöneticisi ve nöbetçi ögretmenden şikayetçiyim. ve bu yurtta ögrencilerin kesici yaralayıcı alet leri bulundurduklarını ögrendim gereginin yapılmasını saygılarımla arz ederim.