Koçtaş Yapı Marketleri İstanbul - Şişli

Koçtaş Şişli, Cevahir AVM

Şişli, İstanbul
Koçtaş Şişli, Cevahir AVM

3,641 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: 19 Mayıs, Cevahir AVM, Büyükdere Cd. No:22 B D:Blok 009, 34363 Şişli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 315-9600 ara

Hakkında

Koçtaş Şişli, Cevahir AVM:

Çalışma Saatleri (Pazartesi - Pazar): 10:00 - 22:00

Koçtaş Şişli, Cevahir AVM, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan yapı malzemeleri mağazası. Bu mekan toplam 3,641 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Yapı Malzemeleri Mağazası. Bu yapı malzemeleri mağazası için 3,641 kişi oy kullandı ve ortalama 4 puan aldı.

Web site adresi: www.koctas.com.tr

Koçtaş Şi̇şli̇, Cevahi̇r AVM'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yapı Malzemeleri Mağazası
  • Ev Eşyaları Mağazası

Konum

Bu bölümde Koçtaş Şi̇şli̇, Cevahi̇r AVM'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

CEVAHİR KOÇTAŞ tan gardrob aldık.ancak






cevahir koçtaştan şikayetçiyim. mobilya bölümünden 28 şubatta evlenicek kızımın(ebru erşan) evi için gardrob aldık.ancak kusurlu çıktı.defalarca telefon etmemize rağmen ne iade kabul ettiler ne kusurlu kısmı onardılar.bugün yarın diye sürekli bir oyalama politikası içindeler... kendilerini gerekli heryere şikayet edicem.





cevahir


mağazanızdan kızıma yatak odası takımı aldım. Fakat gardrobun sürekli kapağı çıkmaktadır. mağazanızın mobilya bölümünden güven beye durumu izah ettim. 1 Eylül de ekspertizden bir bey geldi. Rapor tuttu. Kapağın tekerlekleri değişicek ve üstten vida atılması gerekiyor dedi. 751582 no.lu bildirimim. Lütfen acilen gelip bu kapağın yapılmasını önemle rica ediyorum.
Emine Ceylan
0536 2511681