Medos Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi

Medos Otomotiv - Kartal Fiat Showroom & Yetkili Servis

Kartal, İstanbul
Medos Otomotiv - Kartal Fiat Showroom & Yetkili Servis

638 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Soğanlık Yeni, Soğanlik D-100 Kuzey Yanyol, 34880 Kartal/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 427-4242 ara

Hakkında

Medos Otomotiv - Kartal Fiat Showroom & Yetkili Servis:

Medos Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü yeni ve kullanılmış motorlu kara taşıtları alımı, satımı, motorlu kara taşıtları satış ve servis bayiliği yapmak, motorlu kara taşıtlarının yedek parçalarını almak satmak servis ve revizyon istasyonları kurmak işletmek Şirket faaliyetleri için yurtiçi ve yurtdışında her türlü menkul ve gayrimenkuller mallar iktisap edebilir, işletebilir, kiraya verebilir, gerektiğinde satabilir inşa eder veya ettirir, gayrimenkullerini 3. kişi, finans kurumu ve kurumlara ipotek edebilir, menkul mallarına rehin tesis ettirebilir, üçüncü kişi, tüzel kişilik ve kurumların borçları için müşterek borçlu ve müteselsil kefil sıfatı ile kefalet verebilir gerektiğinde üçüncü kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine rehin ipotek ve diğer haklar tesis etmek, fek etmek, menkul ve gayrimenkul malların üzerine üçüncü kişi ve kurumlar lehine ve borçları için ipotek rehin ve diğer ayni haklar tesis ettirebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir ve şirketin 28. 10. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 704521 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Temmuz 2009 tarihinde kuruldu. Medos Otomotiv - Kartal Fiat Showroom & Yetkili Servis, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan oto galeri. Bu mekan toplam 638 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Oto Galeri. Bu oto galeri için 638 kişi oy kullandı ve ortalama 4 puan aldı.

Web site adresi: www.asffiat.com.tr

Medos Otomoti̇v - Kartal Fi̇at Showroom & Yetki̇li̇ Servi̇s'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Oto Galeri

Konum

Bu bölümde Medos Otomoti̇v - Kartal Fi̇at Showroom & Yetki̇li̇ Servi̇s'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.