Nıke European Operatıons Netherlands B. V. Merkezi Hollanda Hilversum Türkiye İstanbul Şubesi

Nike Türkiye Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul

42 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 257, Nurol Plaza, B Blok, Kat: 9, Maslak, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 365-0404 ara

Hakkında

Nike Türkiye Genel Müdürlük:

Nıke European Operatıons Netherlands B. V. Merkezi Hollanda Hilversum Türkiye İstanbul Şubesi

Yürürlükteki ithalat ihracat ve ilgili tüm diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla spor ayakkabıları kıyafetleri aksesuarları ve spor malzemelerinin ithali ihracı ile toptan ve perakende yurt içi ticareti.
İstanbul Ticaret Odası'na 447135 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Nike Türkiye Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 42 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ni̇ke Türki̇ye Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • spor
  • hazır giyim
  • firma
  • ayakkabı
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ni̇ke Türki̇ye Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İSTASYON CADDESİNİN EN İŞLEK YERİ OLAN VE GÖZTEPE SABİT PAZARININ YANINDA ...GENİŞ CEPHELİ...YAYA TRAFİĞİNİN EN YOĞUN OLDUĞU YER...ETRAFINDA BİR ÇOK DÜKKAN MEVCUT...ÖN KAPI PANJURU...120M2 GİRİŞ...80 M2 ASMA KAT... 40 M2 BODRUM....HER TÜRLÜ İŞE UYGUN.......ANA CADDE ÜZERİNDE...DAHA ÖNCE TEB BANKASI VARDI...SONRASINDA ECZANE...2 MUTFAK.... 3 WC....ASMA KAT...BODRUM...BANKALARA ve MARKETLERE UYGUN...DEPOZİT TE ANLAŞILABİLİR.....UFAK BİR PAZARLIK PAYI VAR...BİLGİ İÇİN 40768/799 HÜRRİYET EMLAK


merhaba:

Nike firmanızdan 4 ayda aldıgım ayakkabıyı ordu bayınızden garantıye yollıyamadım nedeni şahız farklı oldugunu ilettiler fakat sizin mazemeniz farklı biyerden almış olmamın cok onemi olmaması lazım bununla alakalı sizden dönüş saglamanızı beklemekteyim yardımcı olurmusunuz ?


Bu kadar kalitesiz bi firma görmedim. ürünlerine bir dünya para alıyolar ama sorun çıktığı zaman hemen red veriyorlar. yalı spordan aldığım nike marka ayakkabıyı sadece 1 saat giyebildim, ayakkabı ayağımın üst derisini aldı resmen, iki gün boyunca terlikle gezdim, sıkıntıyı anlattım ürünü inceleme için nike firmasına gönderdiler tabikide redle sonuçlandı. Ben hiçbir ürünün arkasında duruduklarını görmedim. Bundan sonrada bildiğim herkese bunu anlatıp gördüğüm her yere bunu yazıcam.


19/11/2016 marmara park nıke magzasından Kadın Ayakkabı - Lunarglide 8 ayakkabı aldım.ayakkanının fiyatı 400tl bugun trendyoldan baktıgımda ayakkabının fiyatı 289,99 tl gereginin yapılmasını acilen bekliyorum..


Kent plaza Nike çalışanı özge /özgü Hanım içeri girer girer girmez dibime kadar gelip ürünü incelerken daha yerine koymadan, yanı başımda ürünleri toplamaya düzeltmeye başladı. Elimden bırakır bırakmaz sinirli, tacizli tavrıyla düzeltme işlemini: ürünlere bakma defol git tavrıyla yaptı resmen. Söyledim rahatsızlığımı:''ben ürünü daha inceliyordum sonra düzeltseniz olmaz mı''dedim tersledi isim bu dedi bağırdı hatta ''siz kötü bir gün geçiriyorsunuz galiba'' da dedi. nike'yakışmıyor uyarınız


Trabzon boyner den 1cift ayakkabı aldım. Ayakkabıları 5 sefer giyemedim. Her giyinmemde baş parmak kısımları aşırı derecede vurdu. Sorunu mağazaya ilettim. İncelemeye aldılar sorun yok diye geri verdiler fakat ayakkabı ları giyinmek mümkün değil. Yardımcı olabilir misiniz


Merhabalar , oğluma almış olduğum Nike ayakkabı 16 gün sonra yıpranma olmadan ve iyi olduğunu düşündüğüm ayakkabı maalesef yara yaptı ve geri götürerek neler yapılacağı konusunda bilgi almak istedik. Verilen cevap şudur ; ürünü merkeze gönderelim ve 3 hafta sonra bilgi verelim. Fakat 4 gün içinde haber RED olarak geldi ( RED ) kırmızı olarak değil. Hata kabul etmiyoruz demişler telefonda. Sadece yazıklar olsun ve yapacağınız işin içine tüm şikayetciler adına resmen dışkılamak istiyorum. Sisteminize cinsel taciz ve tecavüz edeyim. Bu kadar dandik malları insanlara gazlıyorsunuz . Hemde kaliteli kazık olarak ama kuruş etmez. Sadece yazıklar olsun...


4 ay önce aldığım nike ayakkabıların arkası yırtıldı . 2 ay ya giydi ya giymedi. sağlam ve garantili diye bu paraları veriyoruz.İncelemeden kulanıcı hatası sonucu gelince şaşırdım.Elinle yıtmaya çalışsan yırtılmaz.2ayda böğle olacaksa niye bukadar para veriyoruz.şikayetlerimizi size memnuniyetlerimizi başkalarına anlatmak için ilgilenmenizi rica ediyorum.Teşekkürler.


İsmim Ahmet Bıçak.ben pendorya remm spor nike yetkili satış mağzanızdan bir ayakkabı aldım.hata sonucu garantıye gönderildi.ve 165 tl lik bir hediye çeki ile nike marka ayakkabı alabilceğim söylendi.fakat indirime giren ürünlerde indirimden yararlanamayağım söylendi ve indirimsiz fiyat üzerinden satış yapıldı.şuan indirimli nakit fiyatı 110 tl olan bi ürün satınalabildim.başka bir bayinizi aradığımda böyle bişey olamıyacağını bayiler arası değişebilceğini söyluyor.siz tek bir markaysanız prosüdürünüz bütün heryerede aynı olaması gerek.
bir daha nike marka bir ürün almayı düşünmüyorum. iyi çalışmalar.


İyi günler kendimde uzun yıllar profesyonel futbol oynadım nike kullanmadım diğer markadan iyi hizmet aldığım için değiştirmedim ancak oğlum bir kaç yıldır Nike futbol ayakkabısı kullanıyor bu kısa sürede 5-6 çift ayakkabı almışızdır ve gayet memnun kaldık ancak en son aldığımız 555605 kodlu ürün krampon olup dişlerinden biri kırılmıştır. ürünü meydan avm deki mağazanızdan 9.09.2014tarihinde aldık ve iki hafta önce iade ettik değişim için ancak bize olumsuz dönüş yapıldı biz diğerleri gibi bu ayakkabı ile futbol oynamanın dışında bir şey yapmadık bu ayakkabımızı tekrara mağazaya iade ettik değişimini istedik ayrıca tekrar başka bir model ayakkabı aldık bu ürünün değişimi için yardımlarınızı bekliyoruz ilginize peşinen teşekkür ederim.
Diğer markada yaşanılan bu sorun çok daha kısa sürede ve daha sorunsuz halledilmiştir aynı hassasiyeti sizlerden bir tüketiciniz olarak bekliyorum saygılarımla