Opet Petrolcülük Anonim Şirketi

Opet Petrolcülük A.ş. Genel Müdürlüğü

Ataşehir, İstanbul
Opet Petrolcülük A.ş. Genel Müdürlüğü

108 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Barbaros, No: 216, Barbaros Hayrettin Paşa Cd. No:4, 34746 Ataşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 522-9000 ara

Hakkında

Opet Petrolcülük A.ş. Genel Müdürlüğü:

Opet Petrolcülük Anonim Şirketi

Her türlü petrol ürünleri, madeni yağlar ve gresler ile petrol kimyası ürünleri, kimyevi maddeler, boyalar, kimyevi gübre ve ilaçların imali, alımı, satımı, ithali, ihracı, dağıtımı, yurt içi ve dışında nakliyesini yapmak ve yaptırmak, bunların kara ve deniz vasıtalarıyla boru hatlarıyla naklini yaptırmak. Yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkuller, menkuller alabilir, inşa ve imal ettirebilir, devralabilir, devredebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, her türlü tasarrufta bulunabilir, terhin ve bunlar üzerinde ipotek tesis edebilir, üzerlerinde leh ve aleyhe her türlü ayni veya şahsi hak iktisap edebilir, rehnedebilir, bilcümle fikri ve ayni haklar, imtiyaz ve ruhsatlar edinebilir, başkalarıyla birlikte bunları kullanabilir veya kiraya verebilir, devredebilir, üzerinde üçüncü kişiler lehine ayni hak tesis edebilir, bunları fek edebilir, başkalarına ait gayri menkuller ve menkuler üzerinde kendi lehine ipotek ve/veya rehin kurulmasını kabul edebilir, lehine tesis edilen ipotekleri fek edebilir, rehin haklarından vazgeçebilir. Şirket konularına giren sahalarda, rafineri, fabrika, imalathane, tersaneler tesis edebilir, inşaat yapabilir, satın alabilir, kiralayabilir, kiralama yoluyla işletebilir, işlettirebilir, petrol ürünleri analizleri yapacak laboratuvarlar kurabilir ve işletebilir. ve 7. 3. 2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 286967 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Mayıs 1992 tarihinde kuruldu. Opet Petrolcülük A.ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan gaz Şirketi. Bu mekan toplam 108 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Gaz Şirketi. Bu gaz Şirketi için 108 kişi oy kullandı ve ortalama 4.3 puan aldı.

Web site adresi: www.opet.com.tr

Opet Petrolcülük A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Opet Petrolcülük A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.