Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi Anonim Şirketi

Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A.Ş. - Genel Müdürlük

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Aydınevler Mh. Dumlupınar Caddesi, No: 58, A Blok, Pk: 34854, Küçükyalı, Maltepe, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 489-2950 ara

Hakkında

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. - Genel Müdürlük:

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi Anonim Şirketi

Her türlü kara deniz ve hava savunma araçları ile zırhlı güvenlik araçlarının ticari maksatlı otobüs kamyon minibüs midibüs panel arazi aracı traktör treyler semi- treyler ve banzeri taşıt aaraçlarının ticari amaçla kullanılacak deniz ve hava araçlaranın gövdelerinin karoserlerinin motorlarının her türlü aksamının yedek parçalarının ithali üretimi montajı bakımı iç ve dış satışı amacı ile kurulmuştur. Sermaye Piyasası kurulu'nun belirlediği esaslara uymak kaydıyla, şirketin kendi adına veya 3. kişiler lehine garanti kefalet, teminat verebilir veya ipotek dahil rehin hakkı tesis edebilir. Şirket; amaç ve iştigal konusunu gerçekleştirmek amacıyla ipotek karşılığı veya teminatsız ödünç alabilir. Şirket hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ayni ve şahsi her türlü teminat alabilir veya verebilir. Şirket; yönetim kurulu kararı ile amaç ve konusunun gerçekleşmesini teminen gayrimenkul iktisap, iktisap edilen gayrimenkulleri devir ve ferağ, bunlar üzerinde ipotek ve başkaca ayni haklar tesis edebilir, bunları kısmen veya tamamen kiraya verebilir ve diğer tasarruflarda bulunabilir. ve 24. 3. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 83467 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Mart 1963 tarihinde kuruldu. Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan genel müdürlük.

Soru & Cevap:

Otokar Otomoti̇v ve Savunma Sanayi̇ A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • otomotiv
  • savunma sanayi
  • şirket
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Otokar Otomoti̇v ve Savunma Sanayi̇ A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.