Özoğul Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Özoğul Otomotiv

BayburtMerkez, Bayburt
Özoğul Otomotiv

6 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Toki Blokları Altı. Ptt Yanı. No:16, Gençosman Mahallesi, 21 Şubat Caddesi, 69000 Merkez/Bayburt Merkez/Bayburt Haritayol tarifi

Telefon: +90 (532) 286-4306 ara

Hakkında

Özoğul Otomotiv:

Özoğul Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirketin konusu ile ilgili her türlü araç bakım onarım alım satımı, teknik, yetkili, özel servisi ve bunlarla ilgili yedek malzemelerin alım satımı ve montajını yapmak, ithalat, ihracat, pazarlama faaliyetlerinde bulunmak ve Şirket konusu ile ilgili her çeşit gayrimenkuller alabilir tasarruf edebilir. Her nevi inşaat işleri yapabilir, yaptırabilir. Şirket konusu ile ilgili 3. şahıslardan fabrika kiralayabilir. Şirketin ve 3. şahısların borçları için ipotek ve rehin verebilir. Şirket için gerekli gayrimenkulleri kiralayabilir. Gereken hallerde gayrimenkullerin üzerinde şirket leh ve alehinde her türlü ayni haklar tercih eder ve bunları fesh eder ve 23. 12. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 557845 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Haziran 2005 tarihinde kuruldu. Özoğul Otomotiv, Bayburt, BayburtMerkez ilçesinde yer alan oto galeri. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Özoğul Otomoti̇v'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Oto Galeri

Konum

Bu bölümde Özoğul Otomoti̇v'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.