Pmr Kauçuk ve Plastik San. Tic. Ltd. Şirketi

Pmr Kauçuk Ve Plastik

Tuzla, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Aydınlı Orhanlı Mevk. İst. Deri Org. Yan San Bölg. Y-b 20 Parsel Tuzla, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 591-0606 ara

Hakkında

Pmr Kauçuk ve Plastik:

Pmr Kauçuk ve Plastik San. Tic. Ltd. Şirketi

Lastik, kauçuk ve plastik profibl ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak, hertürlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Hertürlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verebilir ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi hertürlü hakları tesis edebilir ipotek verebilir ipotek alabilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükuna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezrinde cins tashihi ifraz tevhide taksim parselas yon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştire bilir. . . . Plastik hammadeleri alım satımını yapmak ve 11. 12. 2006 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 523971 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Mayıs 2004 tarihinde kuruldu. Pmr Kauçuk ve Plastik, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Pmr Kauçuk ve Plasti̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

poverstone dolgu ve havalı lastikleri garantili ve kaliteli presleme hizmetimiz vardır fiyatlarımızda çok uygundur saygılarımla:Kaplanlastik