Roto Frank Yapı Mekanizmaları ve Yapı Elemanları Limited Şirketi

Roto Frank Yapı Mekanizmaları

Tuzla, İstanbul

12 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: Orta Mah., Olcay Sokak D:4, 34956 Orhanlı/Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 634-0901 ara

Hakkında

Roto Frank Yapı Mekanizmaları:

Roto Frank Yapı Mekanizmaları ve Yapı Elemanları Limited Şirketi

Yürürlükteki ithalat, ihracat rejimleri ve diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla yapı mekanizmalarının, yapı elemanlarının ve yapı malzemelerinin ve sistemlerinin ithalatı, ihracatı, ticareti, , montajı ve servisi Her türlü taşınır ve taşınmazları kendi adına ve üçüncü kişilerin adına satın almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak, kiralamak kiraya vermek, devretmek, taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde kayıtlı olan her türlü hakları iktisap etmek, bunları devretmek veya kaldırmak, taşınır ve taşınmaz malları yurtiçinde ve yurtdışında kiralamak, kiraya vermek ve finansal kiralamasını yapmak, haciz koymak, devretmek ve kaldırmak ve Şirket lehine veya aleyhine rehin ve ipotek tesis etmek, bunları fekketmek, noterlerde, tapularda, bankalarda ve ilgili diğer resmi mercilerde buna ilişkin tüm işlemleri yerine getirmek, ve 29. 3. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 338449 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Aralık 1995 tarihinde kuruldu. Roto Frank Yapı Mekanizmaları, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan yapı malzemeleri tedarikçisi. Bu mekan toplam 12 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: ftt.roto-frank.com

Roto Frank Yapi Mekani̇zmalari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yapı Malzemeleri Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde Roto Frank Yapi Mekani̇zmalari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.