Sıegenıa Aubı Yapı Elemanları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Siegenia Aubi Yapı Elemanları

Tuzla, İstanbul
Siegenia Aubi Yapı Elemanları

14 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Bilmo Sanayi Sitesi, Melodi Sokak No 2/22, 34956 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 593-4151 ara

Hakkında

Siegenia Aubi Yapı Elemanları:

Sıegenıa Aubı Yapı Elemanları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yapı amaçlı bilumum nalburiye özellikle her nevi pencere ve kapı bağlatılarının her nevi pencere ve kapı bağlantıları havalandırma cihazlarının satışı ve pazarlanması ve dahi sair aynı türden iş bununla doğrudan veya dolaylı ilişkili tüm işler ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 805088 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Ocak 2012 tarihinde kuruldu. Siegenia Aubi Yapı Elemanları, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan pencere montaj hizmeti. Bu mekan toplam 14 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.siegenia.com

Si̇egeni̇a Aubi̇ Yapi Elemanlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Pencere Montaj Hizmeti

Konum

Bu bölümde Si̇egeni̇a Aubi̇ Yapi Elemanlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sorununuz devam etmekdeyse eyer tarafımca yardımcı olmayı isterim bu konu üzerine profesyonel hizmet vermekteyim sadece gelip sorunun esas oluşum sebebini bulup nerden kaynaklandıgı hakkında bilgi verebilir ve isterseniz çözümünü sorunsuz bir şekilde çözüme ulaştıra bilirim saygıllar....

alicakal@outlook.com adresinden ulaşabilirsiniz veya http://cakal945.wix.com/tamirciyapipencere


Akasya sitesinde oturuyoruz . Kullanımı 1 seneyi bulmayan kapı sistemleriniz çok sorun çıkarıyor. Tamirciler zorlanıyor. Kapı açılımlarının içe olanının üst çift açılım ön köşe malzemeleri ve aluminyum kapı kollarının dilleri oturmaya başladığımız günden bu yana bozuk ve kollar 1 senede 3 kere Değişti. Salon pencerelerinin yanında soğuktan oturulamıyor. Hele son 3 gündür evin içi sokak gibi soğuk. Büyük bir tamire giriştik. Bakalım bize kaça mal olacak. Yani demek istiyorumki, tonlarca para ödenip satın alınan evlerin pencere sistemleri berbat.