Apartman Kompleksi

Tema İstanbul Evleri, Halkalı

Küçükçekmece, İstanbul
Tema İstanbul Evleri, Halkalı

1,062 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Atakent, 243. Sk. No:6, 34307 Küçükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 970-0000 ara

Hakkında

Tema İstanbul Evleri, Halkalı: Tema İstanbul, 333.000 m2 bir alana yayılan Tema İstanbul Konutları, 3610 dairesi ile yeni bir yaşam kültürü yaratmanın yanı sıra, büyük bir yatırım değeri taşıyor. Tema Plaza alışveriş yapıp, sosyalleşme imkanı bulabileceğiniz mekanlardan oluşacak. Tema World ile 1 günde devr-i alem artık mümkün, 1 günde dünyayı dolaşıp evinize dönebileceksiniz. Geçmişten günümüze Doğu, Batı kültürünü ve geçmiş zamanın İstanbul’ unu ayağınıza getirecek. Tema World 360. 000 m2 alanıyla Avrupa’ nın en gözde eğlence parklarından biri olacak. Ayrıca Türkiye'nin en modern ve en prestijli alışveriş merkezlerinden biri olmaya aday Tema Mall, ünlü markalarıyla tüm İstanbullu'ların da yeni tutkusu olacak. Tema İstanbul Evleri, Halkalı, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan apartman kompleksi. Bu mekan toplam 1,062 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Apartman Kompleksi. Bu apartman kompleksi için 1,062 kişi oy kullandı ve ortalama 4.5 puan aldı.

Web site adresi: www.temaistanbul.com

Tema İstanbul Evleri̇, Halkali'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Apartman Kompleksi
  • İnşaat Şirketi
  • Güvenlikli Site
  • Genel İnşaat İşleri Firması
  • Konut İnşaat
  • Konut Geliştirme

Konum

Bu bölümde Tema İstanbul Evleri̇, Halkali'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.