The Walt Dısney Company Medya Eğlence ve Ticaret Limited Şirketi

The Walt Disney Company Türkiye

Beşiktaş, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Ebulula Mardin Cad. Gül Sok. Maya Park Tower 2 Kat: 2 Akatlar, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 352-7120 ara

Hakkında

The Walt Disney Company Türkiye:

The Walt Dısney Company Medya Eğlence ve Ticaret Limited Şirketi

her türlü sinematogratik film veya görsel işitsel çalışmaların ve bunların videogram ve videodisk veya şimdiye kadar bilinen veya bilinmeyen amaç ve konusu ile ilgili keşfedilmiş veya keşfedilecek her türlü yöntem ile işletilmesinin sağlanması. . . ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 785671 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Temmuz 2011 tarihinde kuruldu. The Walt Disney Company Türkiye, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

The Walt Di̇sney Company Türki̇ye'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde The Walt Di̇sney Company Türki̇ye'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba
90'ların çocuğu olarak winnie the pooh,the maske gibi çizgi filmleri çok özledik.Çizgi film kuşaklarının içeriğinde Avrupa yapımı olsa da bir değişim olduğunun söz konusu olduğunu düşünüyorum..Her çocuk gibi bizde çizgi flimlerle büyüdük.Yeni çizgi film istemiyoruz klasik kült çizgi yapımlar istiyoruz.Umarım bahsi geçen yapımlar içersinde kült olmuş,klasik çizgi filmler; winnie the pooh 1988 ve 1991 http://www.youtube.com/watch?v=KzdR421Ekv8https://www.youtube.com/watch?v=iEj1rTHYboY ,the mask 1995 gibi çizgi yapımlar da çalışmalarınızda olur.bunları getirin.Cidden çok özledik.Lütfen cevabınızı bekliyorum.Sevgiler..


Bakin benim cocuklugum disney izleyerek gecti ve emin olun en sevdigim kanal da disney ..ama siz onu mahvediyorsunuz!!!! 0-5 yas cizgi filmlerinden biktik artik yaaa.Dogru duzgun filmler koyun ,diziler koyun.Eski yayina geri donun artik! Disneyi sadece cocuklarin izleyebilecegi bir hale getirdiniz...Eskiden yetiskinlerde izlerdi .Kaldirin su sacma sapan cizgi filmleri .Doremon nedir yaa??!?!? Koyuyosaniz duzgun cizgi film koyun kaliteli olsun.vee sabahtan aksama kadar da cizgi film olmaz !!!!