Urfadan Kebapçı Turizm Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Urfadan Kebap

Kağıthane, İstanbul
Urfadan Kebap

2,889 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Hamidiye, Anadolu Cd. No:28, 34408 Kağıthane/Kâğıthane/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 294-4444 ara

Hakkında

Urfadan Kebap:

Urfadan Kebapçı Turizm Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Konusu ile ilgili olarak her türlü temel ve muhtelif gıda maddeleri alımı satımı imalatı toptan ve perakende olarak pazarlamasını. Konusu ile ilgili toprak maden tapu kütüğüne gayrimenkul olarak kayıtlı haklar kat mülkiyeti kütüğüne yazılı gayrimen kullerin mülkiyet haklarını gayri menkuller üzerinde inşaat kaynak intifa sükna ve diğer irtifakları gayrimenkul mülkiye ti gayrimenkul üzerinde ipotek dahil rehin hakları ve diğer ayni hakları gayrimenkul satış vaadi dahil bütün şahsi hakla rı kazanabilir bu ayni ve şahsi hakları devir ve feragat edebilir başkalarına tanıyabilir sona erdirebilir tescil şerh ve terkin ettirebilir bütün bu işlemleri aracılık etmemek kaydı ile şirket leh ve aleyhine yapabilir ve anasözleşmesin de yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 700114 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Mayıs 2009 tarihinde kuruldu. Urfadan Kebap, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan kaliteli yemek restoranı. Bu mekan toplam 2,889 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Kaliteli yemek restoranı. Bu kaliteli yemek restoranı için 2,889 kişi oy kullandı ve ortalama 4 puan aldı.

Web site adresi: www.urfadan.com

Urfadan Kebap'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kaliteli yemek restoranı
  • Brunch restoranı
  • Et Lokantası
  • Kebap Restoranı

Konum

Bu bölümde Urfadan Kebap'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

az önce aldığımız lahmacunun içinde bildiğin kıl yumagı çıktı bu ne pislik ya traş olunmuş üstüne yazıklar olsun ya senelerdir sizden yiyoruz kahretsin


aslında her seferinde bir daha gelmeme kararı alıyoruz ama ne yazık ki gitmek zorunda kalıyoruz.kebabları soğuk ve kötü.etler okadar soslanıyor ki et tadı kalmıyor.en son ben kuzu şiş eşim söğürmeli kebap yedik inanın buz gibive çok kötüydü.zaten yiyemedik.garson bitmemiş tabaklarımızı görünce anladı ve sordu fikrimizi söyledik ama telafi etmek yerine çay söylemeyi uygun gördüler.REZALET.ya o resepsiyonda duran kızlar tek tip asker misali...hem lezzetler hem görsellik sıfır