Karum Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Karum İş Ve Alışveriş Merkezi

Çankaya, Ankara
Karum İş ve Alışveriş Merkezi

3,273 kişiden %74'si beğendi (3.7)

İletişim bilgileri

Adres: Gaziosmanpaşa, İran Cd. No:21, 06680 Çankaya/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 468-4984 ara

Hakkında

Karum İş ve Alışveriş Merkezi:
Karum AVM, Kızılay'a 15' yürüme mesafesindedir. Toplu Taşıma ile: 112, 114, 115 Numaralı Otobüsler ile Kızılay ve Gaziosmanpaşa tarafından, 161 ve 162 Numaralı Otobüsler ile her yarım saat başı Çayyolu Konutkent tarafından Alışveriş Merkezimize ulaşabilirler. Karum İş ve Alışveriş Merkezi, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan alışveriş merkezi. Bu mekan toplam 3,273 oy üzerinden 3.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Alışveriş merkezi. Bu alışveriş merkezi için 3,273 kişi oy kullandı ve ortalama 3.7 puan aldı.

Web site adresi: www.avmkarum.com

Karum İş ve Alişveri̇ş Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Karum İş ve Alişveri̇ş Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

karum yer olarak muhıt olarak esnaf olarak kalıteyı sımgeleyen bır yer ama icerisinde sineme ve lokantaların olmaması ve otaparkın ucretlı olması o guzlım avm ıcın cok buyuk bır eksı umarım karum yonetımındekı arkadaslar bu yazdıklarımıza duyarsız kalmaz ve karum en kısa zamanda eskı gunlerıne tekrar kavusur karum ankaranın ılk avm sı bunu unutmamak lazım herkesın bıran once bıseyler yapması lazım kı karum gene karuma yakısan goruntusune kavussun


2011 yılı karum ıcın cok kotu bır gun yasayacak .cok ınsan hayatını kaybedecek.guvenlık elamanlarının ıclerınde yandas pkk lı olanlarda kalmaktadır


çok gereksiz bi yer


karum tasici pisliklerne dikkat...
karum müşteri ve esnaflarına
büyük tehtit...olşturmaktalar...
karum yönetimi sorumluluğundadır...
lütfen dikkatediniz....... büyük....dikkat....


karum iş merkezinin sahipleri yada yönetim
kurul başkanları...taksiciler galiba...
yada...haraççıları...gerisinin...hesabını...siz...yaın...