Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Panora Alışveriş Ve Yaşam Merkezi

Çankaya, Ankara
Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi

9,939 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Oran, Kudüs Cd. No:3, 06450 Çankaya/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 490-4250 ara

Hakkında

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi: Panora Alışveriş Merkezi Ankara, Çankaya ilçesinde eğlence, avm, alışveriş merkezi, eğlence. Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan alışveriş merkezi. Bu mekan toplam 9,939 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Alışveriş merkezi. Bu alışveriş merkezi için 9,939 kişi oy kullandı ve ortalama 4.3 puan aldı.

Web site adresi: www.panora.com.tr

Panora Alişveri̇ş ve Yaşam Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Panora Alişveri̇ş ve Yaşam Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Serdar ortaç konser verecekmi bilmiyorum fakat Türkiye'de ki tek Panora isminde ki alışveriş merkezi burası. hernangi bir bilgiye ulaşamadım ama Serdar ortaç konseriyle alakalı.


serdar ortacin konserinin olacagi panora avm burasimi


siz bir salaksınız ama birol üstünbaş hariç


Ben Panora AVM'de olmaktan çok hoşlnan birisiyim. Ancak servis için bilet alırken elimizde yüklerle tekrar danışmaya gitmek, oradan bilet almak bayağı zor oluyor. Bunun için belli yerlerdeki güvenlik elemanlarına aldığınız malları emanet olarak bırakmanızı sağlıyacak bir yönem geliştiriseniz çok memmun olutum. Bunun haricinde Hoşdee servisinin durakları arasına Çetinemeç Bulvarı üzerinde bulunan Hüüriyet Caddesi girişini de eklerseniz sevinirim. Saygılrımla.